Yritys

YRITYS

Rakennuttaja­toimisto Misor-Rakenne Oy on perustettu 1991. Olemme urakoitsijoista, suunnittelijoista ja muista sidos­ryhmistä riippumaton korjaus­rakentamiseen keskittynyt ammattilaisten muodostama konsultti­toimisto.

Kanssamme olette osaavissa käsissä. Hoidamme mielellämme taloyhtiönne korjaushankkeen rakennuttamistehtävät hankkeen alusta loppuun saakka, tai vaikka vain työmaan aikaisen valvonnan.
Kaikki toimeksiannot, koosta riippumatta, hoidamme samalla tinkimättömällä ammattitaidolla ja luotettavuudella.

Me Misor-Rakenteella olemme taloyhtiön edunvalvojia ja suhtaudumme tähän luottamustehtävään vakavasti.
Yrityksellämme ei ole sidoksia muihin konsulttitoimistoihin, suunnittelijoihin tai urakoitsijoihin.

Olemme keskittyneet tuottamaan laadukkaita rakennuttamispalveluita taloyhtiöiden erilaisiin korjaushankkeisiin.
Erityisesti putkiremonteista meillä on jo yli sadan taloyhtiön verran kokemusta; osaamme siis jo varautua yllättäviinkin riskeihin.
Tämän lisäksi toimialaamme kuuluu mm. julkisivu-, vesikatto-, ym. saneerausten projektinjohto- ja valvontatyöt.

Yrityksemme on ollut kehittämässä alan käytäntöjä jo vuodesta 1991.
Mietimme jatkuvasti keinoja kehittää toimintaamme siten, että asiakkaidemme korjaushankkeet sujuisivat entistäkin luotettavammin ja laadukkaammin.

Tarjoamme asiakkaillemme vuosien kokemuksen vaativistakin kohteista sekä viimeisimmän osaamisen oli sitten kyse eri urakkamuodoista, uusista tekniikoista tai projektinhallintaan liittyvistä sähköisistä palveluista.

Otattehan yhteyttä ja tulemme mielellämme keskustelemaan enemmän korjaushankkeestanne, vaikkapa taloyhtiön hallituksen kokoukseen.