Linjasaneeraus-
referenssit

Linjasaneeraukset

Valtaosa hankkeistamme on linjasaneerauksia eli tutummin putkiremontteja tai lvis-peruskorjauksia. Niistä kokemusta on ehtinyt kertyä satojen talojen verran. Jokainen remontti on kuitenkin erilainen joko laajuudeltaan tai toteutustavaltaan. Alla muutama viimeaikainen referenssikohde, laajemman listan voit pyytää yhteydenottolomakkeella.

Bostads Ab Makrillen

Linjasaneeraus. Kiinteistön rakennusvuosi on 1926. Kiinteistössä on asuinhuineistoja 17kpl ja liikehuoneistoja 9kpl. Misor-Rakenne Oy oli vastuussa linjasaneerauksen projektinjohdosta.  

Mannerheimintie 21-23

Linjasaneeraus vuonna 1925 valmistuneessa kiinteistössä. Tehtävämme hankkeessa olivat projektinjohto ja valvonta. Asuinhuoneistoja kiinteistössä on 45kpl ja liikehuoneistoja 6kpl.  

Siltamäen ryhmähanke

Kuuden taloyhtiön linjasaneerauksen projektinjohto ja valvontaRakennusvuosi 1968-1973 Huoneistojen lukumäärä 846 Hanke on harvinaisen suuri taloyhtiöhankkeiden mittakaavassa ja vaatii toimivaa yhteistyötä ja viestintää kaikkien osapuolien välillä sekä rautaista otetta projektin yksityiskohdista. Mittavan hankkeen projektinjohdon ja valvonnan hoitaa Misor-Rakenne Oy.