Liikekiinteistö-
referenssit

Liikekiinteistöt

Asuinrakennusten lisäksi hoidamme rakennuttamistehtäviä myös liikekiinteistöihin, joiden tarpeet vaihtelevat laajasta taloteknisestä peruskorjauksesta pienempiin huoltotoimenpiteisiin ja joskus suuriin käyttötarkoituksen muutoksiin. Alla muutama viimeaikainen referenssikohteemme.

KOy Wärkki

Misor-Rakenne oli vastuussa tämän vuonna 1964 valmistuneen liikekiinteistön LVIS-saneerauksen projektinjohdosta ja valvonnasta. Hanke sisälsi vesi- ja lämpöjohtojen uusimistöitä, viemäriverkoston korjaustöistä sekä wc-tilojen muutos- ja korjaustöitä.

KOy Paciuksenkatu 29

Vuokralaismuutostöiden projektinjohto ja valvonta Toimistotilojen saneeraustöistä uuden vuokralaisen muuttaessa uusiin tiloihin. Sähköjärjestelmien ja valaistuksen saneeraus. Väliseinien asennus ja purkutyöt. Lasiseinien ja palamaton asennus. LVI-muutostöitä. 

KOy Pasilanratio 9

5.kerroksen tilamuutostöiden projektinjohto ja valvonta Rakennusvuosi 1982  Toimistotilan käyttötarkoitus muutettiin opetustilaksi. Toimistotilat saneerattiin uutta käyttötarkoitusta vastaavaksi. Tilaan rakennettiin mm. uusi ilmanvaihtokone ja wc-tiloja saneerattiin opetustilojen vaatimukset täyttäviksi. 

Osakeyhtiö Hopeatalo

Talotekniikkasaneerauksen projektinjohto ja valvonta  Rakennusvuosi 1962  Ilmanvaihtojärjestelmä saneerattiin kokonaisuudessaan, rakennettiin uusi ilmanvaihtokonehuone, kanavistojen palotekniset ratkaisut nykyaikaistettiin, lämmönjakokeskus uusittiin, puhallinkonvektorijärjestelmää saneerattiin.