Isännöitsijöille

Taloyhtiöiden ja muiden kiinteistöyhtiöiden korjaushankkeissa yksi erittäin tärkeä osa-alueemme on toimia isännöitsijän kanssa saumattomassa yhteistyössä. Sovimme yhdessä asiakkaan ja isännöitsijän kanssa vastuunjaon heti hankkeen aloituksessa. Tarvittaessa hoidamme mielellämme kaiken hankkeeseen liittyvän yhtiön hallinnollisia tehtäviä lukuun ottamatta. Luonnollisestikin hoidamme kaikki hankkeeseen liittyvät rakennuttamistehtävät avaimet käteen -periaatteella, lisäksi palveluihimme kuuluu mm. sähköinen projektipankki ja asukastiedotussivu korjaushankkeen sisäiseen ja ulkoiseen viestintään sekä isännöitsijän avustaminen hankkeesta päättävän yhtiökokouksen materiaalin laadinnassa.  

Tarjoamme myös teknisen isännöinnin palvelua isännöintiyrityksille, joko yrityksen oman teknisen osaamisen vahvistamiseksi tai ruuhkahuippujen tasoittamiseksi. Teknisen isännöinnin palveluihimme kuuluu mm. kuntokartoitukset sekä pts-ehdotuksien laatiminen, vesivahinko- tai osakasmuutostöiden valvonta sekä pienurakoiden kilpailutus. 

Ota yhteyttä

Marianne Mänty

Toimitusjohtaja
+358 50 5705732
marianne.manty@misorrakenne.fi

Samu Ahola

Projektinjohtaja
+358 50 433 6230
samu.ahola@misorrakenne.fi

Paul Westerholm

Projektinjohtaja / Tekninen isännöinti
paul.westerholm@misorrakenne.fi

Uusimmat referenssit

KOy Wärkki

Misor-Rakenne oli vastuussa tämän vuonna 1964 valmistuneen liikekiinteistön LVIS-saneerauksen projektinjohdosta ja valvonnasta. Hanke sisälsi vesi- ja lämpöjohtojen uusimistöitä, viemäriverkoston korjaustöistä sekä wc-tilojen muutos- ja korjaustöitä.

As Oy Kotikontu

Kiinteistön ullakkotila muutettiin asuinkäyttöön sopiviksi tiloiksi. Tehtävämme hankkeessa olivat LVI- ja sähkövalvonta. Misor-Rakenne oy toimi myös kiinteistön linjasaneerauksen valvojana vuonna 2016.

As Oy Myyrinpaju

LVISA-tekniikka ja saniteettitilat uusittiin asunnoissa, yhteisissä tiloissa sekä tontilla. LVISA-teknisiin töihin sisältyi vesijohtojen, viemäreiden, ilmanvaihtolaitteiden sekä sähkö-, tele-, ja ATK-kaapelointien ja -laitteiden uusimistyöt sekä iv-hormien kunnostustyöt. Kerrostalon rakennusvuosi on 1972 ja huoneistojen lukumäärä 88. Hoidimme hankkeen projektinjohdon.