Taloyhtiöille

Asuinhuoneisto ei ole koskaan pelkkä sijoitus vaan aina myös jonkun koti. Asiantuntijoidemme tehtävänä on ohjata ja valvoa korjaushankkeesi etenemistä molemmat näkökulmat huomioiden. Asetamme yhdessä tilaajan kanssa tavoitteet hankkeelle ja valvomme niiden täyttymistä läpi hankkeen, unohtamatta hyvää viestintää osakkaille ja asukkaille. Vaikeistakin teknisistä asioista pitää pystyä viestimään ymmärrettävästi ja asiakaslähtöisesti. Meillä asiakas pyritään aina kohtaamaan yksilönä, samoin kuin jokainen huoneisto.  

Rakennuttamisen palveluihimme sisältyvät suunnittelu- ja urakkavaiheen projektinjohto, urakan valvonta sekä takuuajan rakennuttamistehtävien hoito. Palveluistamme löydät avaimet käteen -mallin putkiremontin hoitamiselle tai vaihtoehtoisesti voimme laatia juuri sinun korjaushankkeellesi sopivan toimintamallin. Hoidamme rakennuttamistehtävät niin linjasaneerauksissa kuin julkisivusaneerauksissakin samoin kuin pienemmissä korjaushankkeissa kuten vesikatto- tai salaojaremonteissa. 

Ota yhteyttä

Marianne Mänty

Toimitusjohtaja
+358 50 5705732
marianne.manty@misorrakenne.fi

Samu Ahola

Projektinjohtaja
+358 50 433 6230
samu.ahola@misorrakenne.fi

Paul Westerholm

Projektinjohtaja / Tekninen isännöinti
paul.westerholm@misorrakenne.fi

Uusimmat referenssit

KOy Wärkki

Misor-Rakenne oli vastuussa tämän vuonna 1964 valmistuneen liikekiinteistön LVIS-saneerauksen projektinjohdosta ja valvonnasta. Hanke sisälsi vesi- ja lämpöjohtojen uusimistöitä, viemäriverkoston korjaustöistä sekä wc-tilojen muutos- ja korjaustöitä.

As Oy Kotikontu

Kiinteistön ullakkotila muutettiin asuinkäyttöön sopiviksi tiloiksi. Tehtävämme hankkeessa olivat LVI- ja sähkövalvonta. Misor-Rakenne oy toimi myös kiinteistön linjasaneerauksen valvojana vuonna 2016.

As Oy Myyrinpaju

LVISA-tekniikka ja saniteettitilat uusittiin asunnoissa, yhteisissä tiloissa sekä tontilla. LVISA-teknisiin töihin sisältyi vesijohtojen, viemäreiden, ilmanvaihtolaitteiden sekä sähkö-, tele-, ja ATK-kaapelointien ja -laitteiden uusimistyöt sekä iv-hormien kunnostustyöt. Kerrostalon rakennusvuosi on 1972 ja huoneistojen lukumäärä 88. Hoidimme hankkeen projektinjohdon.