Kiinteistöyhtiöille

Yrityksemme tehtävänä on auttaa kiinteistöomistajia ylläpitämään ja parantamaan kiinteistöomaisuutensa arvoa tuottamalla laadukkaita rakennuttamispalveluita. Pyrimme pitkäaikaisiin kumppanuuksiin jotta voimme kehittää toimintamallimme asiakkaalle sopivaksi. Oli sitten kyseessä kiinteistöjen tilamuutokset, laajamittainen peruskorjaus tai normaaliin huoltoon ja kunnossapitoon liittyvä pienempi korjaustyö, asiantuntijamme varmistavat korjaushankkeidenne sujuvan toteutuksen suunnittelusta vastaanottoon.  

Rakennuttamisen palveluihimme sisältyvät rakennuttaminen, valvonta ja tekninen isännöinti. Suunnittelua tai urakointia emme suorita, sillä meille on tärkeää pysyä tilaajan tinkimättömänä ja sitoutumattomana edunvalvojana. Laajasta yhteistyökumppaneidemme verkostosta pystymme kuitenkin valikoimaan asiakkaalle ja korjaushankkeelle sopivat kumppanit. 

Ota yhteyttä

Samu Ahola

Projektinjohtaja
+358 50 433 6230
samu.ahola@misorrakenne.fi

Marianne Mänty

Toimitusjohtaja
+358 50 5705732
marianne.manty@misorrakenne.fi

Paul Westerholm

Projektinjohtaja / Tekninen isännöinti
paul.westerholm@misorrakenne.fi

Uusimmat referenssit

KOy Wärkki

Misor-Rakenne oli vastuussa tämän vuonna 1964 valmistuneen liikekiinteistön LVIS-saneerauksen projektinjohdosta ja valvonnasta. Hanke sisälsi vesi- ja lämpöjohtojen uusimistöitä, viemäriverkoston korjaustöistä sekä wc-tilojen muutos- ja korjaustöitä.

KOy Paciuksenkatu 29

Vuokralaismuutostöiden projektinjohto ja valvonta Toimistotilojen saneeraustöistä uuden vuokralaisen muuttaessa uusiin tiloihin. Sähköjärjestelmien ja valaistuksen saneeraus. Väliseinien asennus ja purkutyöt. Lasiseinien ja palamaton asennus. LVI-muutostöitä. 

KOy Pasilanratio 9

5.kerroksen tilamuutostöiden projektinjohto ja valvonta Rakennusvuosi 1982  Toimistotilan käyttötarkoitus muutettiin opetustilaksi. Toimistotilat saneerattiin uutta käyttötarkoitusta vastaavaksi. Tilaan rakennettiin mm. uusi ilmanvaihtokone ja wc-tiloja saneerattiin opetustilojen vaatimukset täyttäviksi. 

Osakeyhtiö Hopeatalo

Talotekniikkasaneerauksen projektinjohto ja valvonta  Rakennusvuosi 1962  Ilmanvaihtojärjestelmä saneerattiin kokonaisuudessaan, rakennettiin uusi ilmanvaihtokonehuone, kanavistojen palotekniset ratkaisut nykyaikaistettiin, lämmönjakokeskus uusittiin, puhallinkonvektorijärjestelmää saneerattiin.