Taloyhtiö­referenssit

Referenssit

Pääosa asiakkaistamme on taloyhtiöitä joille tuotamme rakennuttamispalveluita kaikenlaisiin korjaushankkeisiin putkiremonttien lisäksi, mm. julkisivusaneerauksiin, vesikattoremontteihin tai salaojaremontteihin. Alta löydät muutaman viimeaikaisen referenssikohteemme, laajemman listan voit pyytää yhteydenottolomakkeella. 

As Oy Kotikontu

Kiinteistön ullakkotila muutettiin asuinkäyttöön sopiviksi tiloiksi. Tehtävämme hankkeessa olivat LVI- ja sähkövalvonta. Misor-Rakenne oy toimi myös kiinteistön linjasaneerauksen valvojana vuonna 2016.

As Oy Myyrinpaju

LVISA-tekniikka ja saniteettitilat uusittiin asunnoissa, yhteisissä tiloissa sekä tontilla. LVISA-teknisiin töihin sisältyi vesijohtojen, viemäreiden, ilmanvaihtolaitteiden sekä sähkö-, tele-, ja ATK-kaapelointien ja -laitteiden uusimistyöt sekä iv-hormien kunnostustyöt. Kerrostalon rakennusvuosi on 1972 ja huoneistojen lukumäärä 88. Hoidimme hankkeen projektinjohdon.  

As Oy Mellunvasa

Vesikattosaneeraus toteutettiin samanaikaisesti kiinteistön linjasaneerauksen kanssa. Kiinteistön rakennusvuosi on 197 ja asuinhuoneistojen lukumäärä 132. Misor-Rakenne Oy oli vastuussa vesikattosaneerauksen sekä linjasaneerauksen projektinjohdosta ja valvonnasta.    

As Oy Mechelininkatu 17

Vuonna 1928 valmistuneen kiinteistön linjasaneerauksen projektinjohdosta vastasi Misor-Rakenne Oy. Huoneistojen lukumäärä kiinteistössä on 46.