Urakan kilpailutus ja ohjaus

Urakan kilpailutus ja ohjaus

Urakan kilpailutus on tärkeä vaihe korjaushankkeessa. Runsaan kokemuksemme avulla osaamme valita tarjouskilpailuun hankkeeseenne sopivat urakoitsijat ja laatia kattavat laskenta-asiakirjat, joilla saadaan mahdollisimman pitävä urakkahinta.

Tarjousten saavuttua pidämme urakkaneuvotteluita, joissa pyrimme vielä tarkemmin määrittelemään urakkasisällön. Näin saamme riskit minimoitua ja kustannukset pidettyä kurissa.Taloyhtiön valittua urakoitsijan siirrytään urakan valmisteluvaiheeseen. Tällöin pääosa vastuista siirtyy urakoitsijalle ja projektinjohdolle jää tehtäväksi valvoa töiden etenemistä.

Tässä vaiheessa hankkeeseen tulee myös kiinnittää valvojat. Projektinjohtaja ja valvojat pitävät yhdessä huolen siitä, että työt suoritetaan suunnitelmien mukaisesti, laadukkaasti ja aikataulussa. Valvomme jatkuvasti kustannusten kertymistä/budjetissa pysymistä ja maksuliikenteen oikeellisuutta. Hoidamme vastaanottotarkastuksen ja korjausten jälkitarkastukset.

Sama projektiorganisaatio hoitaa myös takuuajan tarkastukset, sillä heillä on paras tieto ja ymmärrys hankkeesta kokonaisuutena. Näin varmistamme, että hankkeenne on luotettavissa käsissä alusta loppuun saakka.