Misor-Rakenne Oy sai kunnian hoitaa ”Helsingin surkeimman” taloyhtiön peruskorjauksen projektinjohdon ja valvonnan.

Työt suunniteltiin ja valmisteltiin huolella, jolloin koko laaja lvis-saneeraus oli kaikkien asuntojen osalta hoidettu alle neljässä kuukaudessa. Lopputulos ei enää anna syytä nimittelylle.

Lue koko uutinen:
https://www.rakennuslehti.fi/2018/11/helsingin-surkein-taloyhtio-oli-pahassa-jamassa-ja-jopa-vaarallinen-juuri-valmistunut-peruskorjaus-maksoi-2%E2%80%89800-euroa-neliolta/

Misor Rakenne muuttaa uusiin toimitiloihin Lassilaan

Ilolla ilmoitamme, että yrityksemme kasvun vuoksi tulemme muuttamaan uusiin toimitiloihin 24.9.2018. Uusi osoitteemme tulee olemaan Sentnerikuja 2, 2.krs., 00440 Helsinki.
Uusissa tiloissa kykenemme tarjoamaan mm. entistä paremmat kokouspalvelut. Uusiin toimitiloihimme on hyvät yhteydet julkisilla esim. Pohjois-Haagan juna-asemalta sekä useilla bussilinjoilla.
Kiinteistön edessä sekä Sentnerikujalla on myös kiekkopaikkoja autolla saapuville. Tervetuloa tutustumaan, tupaantuliaisiin lähetämme kutsut myöhemmin!

 

Yli sadan asunnon laaja linjasaneeraus alle neljässä kuukaudessa

Misor-Rakenne Oy on projektinjohtajana ja valvontaorganisaationa Kalliossa sijaitsevan 1900-luvun alussa rakennetun asuinkiinteistön laajassa linjasaneerauksessa.
Kohteessa on yli sata asuntoa, jotka kaikki otetaan työn alle samanaikaisesti. Syynä ratkaisuun oli mm. lämpöjohtoverkoston uusimisen tarve ja asuntojen pieni koko.
Lämmitysjärjestelmän kunnon aiheuttamien vuotoriskien vuoksi katsottiin parhaaksi tyhjentää ja purkaa koko verkosto kerralla.
Lämpöjohtoverkkoon kohdistuvat työt yhdistettynä perinteiseen linjasaneeraukseen ja pieniin asuntokokoihin tarkoitti, että käytännössä asunnot kokonaisuudessaan ovat työaluetta.
Kohteeseen valittiin kokenut urakoitsija, joka useaa työryhmää käyttämällä sai aikataulutettua työt asuntojen osalta vajaaseen neljään kuukauteen.
Työt aloitettiin maaliskuussa ja asunnot luovutetaan kesäkuussa.